|
אני אדבר על אחד מהכלים החזקים בחבילה - ActiveSync Remote Display:

מי שמכיר את התוכנה Remote Administrator שמיועדת עבור צפיה ושליטה מרחוק על מחשב שולחני ישמח לגלות שמיקרוסופט סיפקה כלי דומה עבור הפוקט! בעזרת כלי זה ניתן לצפות במתרחש על הפוקט ולשלוט בנעשה עליו דרך המחשב השולחני! זוהי מעין גירסה חלקית לתוכנת ה-Pocket Controller מבית התוכנה SOTI.
בכתבה עצמה תקבלו פרטים על שימוש בתוכנה.
למרות שחבילת Power Toys נכתבה עבור מפתחים, הכלי הזה אינו מיועד למפתחים בלבד אלא עבור כל אחד שרוצה להרחיב את הידע שלו בנושא.
השימוש בתוכנה הוא מאד פשוט - אין צורך להתקין אותה ואחד מיתרונותיה הראויים לציון הוא שלא מותקן שום רכיב על הפוקט. כל מה שצריך לעשות הוא להגיע לספריה שבה היא מותקנת ולהפעיל אותה דרך המחשב השולחני:
c:\Program Files\Windows Mobile Developer Power Toys\ActiveSync_Remote_Display\ASRDisp.exe
על הפוקט להיות מסונכרן לפני ההפעלה.
בתפריט תוכלו לכוון את גודל התמונה המתקבלת באמצעות שינוי רמת ה- Zoom לאחד מהמצבים x2 , x1 או x3.
כל שעליכם לעשות הוא להשתמש בחלון שנוצר על המסך כאילו היה הפוקט. כל שינוי שתבצעו עם העכבר יופיע על מחשב כף-היד ולחלופין, כל שינוי בתצוגה שיתבצע על מחשב כף-היד יופיע על המחשב השולחני.
לתוכנה יש שימושים רבים כמו לכידת מסך מהירה, הקלדה של נתונים בעזרת מקלדת, ורעיונות נוספים כפי העולה על רוחכם.
נקודה נוספת שכדאי לשים לב אליה - מכיוון שמתבצעת שליחת נתונים הלוך ושוב בין המחשב השולחני והפוקט כל הזמן, רמת הביצועים על מחשב כף-היד תרד באופן משמעותי. כדי לסיים את החיבור בין השניים, יש לסגור את התוכנה.
כדי להוריד את חבילת Power Toys הכנסו לכאן - Windows Mobile Developer Power Toys
בכתבות הבאות אני אדבר על כלים נוספים מחבילת Power Toys.
אמיר ולדמן (BlastPPC) פורום המפתחים פוקט פיסי פריק
|