RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

מכשיר כף יד "חד פעמי" – האם זה מתיחה או זה העתיד?
Carmi - 01/04/2004
 

אתר POCKET PC Thoughts מציג מתיחה של אחד באפריל מכשיר PALM חד פעמי.

a1 (21k image)

נכון אני פריק של פוקט פיסי ובמשך השנה וחצי האחרונות החלפתי כבר שלושה מכשירים (שלא יהיה ספק בתשלום מלא כמובן). אולי אתם פריקים כמוני ואולי לא אבל מעניין מה אתם חושבים הוא אורך חיים של מכשיר פוקט פיסי?

שוק הפוקט פיסי יחסית חדש ואנחנו יכולים לקבל רמז לאורך החיים של המכשירים שלנו ע"י מה שקורה בשוק הטלפונים הסלולאריים. בעבר טלפון סלולארי היה אמור להיות בשימוש מספר שנים וכך גם הוא נבנה שיחזיק עשר שנים ואולי גם עשרים שנה. היום אף אחד לא חושב לרכוש טלפון סלולארי לכל החיים ולכאן גם החברות שמייצרות טלפונים אלו לא מתכננת את המכשיר להחזיק מעמד כול כך הרבה זמן. האם שוק הפוקט פיסי הולך בכיוון דומה?

האם באמת מכשיר הפוקט פיסי הוא לא מכשיר לכול החיים זה מעלה לי מספר שאלות:

האם באמת כדי לחפש ולרכוש מכשיר אולטימטיבי, כאשר אורך החיים שלו כאולטימטיבי הוא קצר? – הטכנולוגיה רצה כול הזמן קדימה.

האם מכשיר הכולל טלפון מובנה הוא יתרון? האם כמו במערכת שמע בחלקים שניתן להחליף כול פעם חלק אחד ולהתקדם – כך וע"י החלפת טלפון לחדש (ומתוחכם יותר) מאפשר את להתקדם בקלות ללא צורך בהחלפת מכשיר משולב ויקר (כמה זמן תקשורת ה GPRS תישאר אטרקטיבית – ואנחנו כבר ממתנים למכשירי הדור השלישי).

האם המכשירים החדשים אמינים פחות או משתמשים בחומרים זולים יותר? – ראו את המסכים במכשירים החדשים של HP - סדרות 22XX, 19XX ו 41XX מול המכשירים ישנים יותר – סדרות 39XX, 54XX ו 55XX.

וכמה זמן בעצם הוא אורך חיים של מכשיר פוקט פיסי?
מה דעתכם?

הערות: 3 הערות

וזה היה בדיוק נושא הדיון שלי עם סער כשפרסמתי את הביקורת על ה-IMATE. סער היה בעד לחכות לאולטימטיבי, אני בעד לקחת לפי הצרכים... וכשאני מסתכל על הצרכים שלי כיום (מכשיר אחד שיעשה את מה שעשיתי עם PPC וטלפון), ה-IMATE מספק את הצרכים במלואם.

באותה המידה, בעולם המחשבים, אני דוגל לא להיות תמיד בדור האחרון של המעבדים. לדעתי צריך לקנות לפי הצורך כדי לא לשלם יותר מדי, ובדרך כלל 2-3 הדורות הקודמות של המעבד מספיקים בהחלט להריץ את כל התוכנות שאני צריך... אני חוסך כסף עדיר במחשבה שממילא תוך שנתיים-שלוש אני שוב את המחשב.

אתה צודק לחלוטין. ואגב, זה יהיה אחד המסרים במצגת שאעשה בחודש הבא ב-TECH-ED של מיקרוסופט באילת: את המכשיר יש לקנות לפי הצורך, כי אחרת עד שנצטרך את מה שהוא יכול לתת כבר נשתעמם ממנו.

נרשם על ידי אליו דיאמנט בתאריך 02/04/2004, בשעה 04:36PM לפי שעון ישראל

אליו,
אני יודע שהפרסום ב POCKET PC Thoughts היה מתיחה - כך גם רשמתי.
אבל זה גרם לי לחשוב על אורך החיים של מכשירי כף היד היום
נרשם על ידי אלי כרמי בתאריך 02/04/2004, בשעה 09:27AM לפי שעון ישראל

זו מתיחה, כמו הסיפור על ה-OQO וכל מה שיצא באתר מהבוקר של אתמול.

אגב, הרשת היתה מלאה בבדיחות הללו אתמול, והוה קשה למצוא מה זה אמיתי ומה לא.

נרשם על ידי אליו דיאמנט בתאריך 02/04/2004, בשעה 06:45AM לפי שעון ישראל

[ הקודם: "Voice Lookup fo Pocket PC" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "ביקורת תוכנה - מציג מסמכים אוניברסלי RepliGo 2.0" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net