|
|
|
|
 |
מהפכת המחירים של Gps&More - החל מהיום ! Ronen - 15/05/2004 | | |
|
שמחתי מאוד לשמוע על ההוזלה הניכרת שחלה בכל המוצרים המשווקים ע"י G&M . אין ספק שהוזלה זו תביא רוכשים נוספים וקהילת המשתמשים תגדל. הלקוח לא כבול כעת לרכישת חבילה כוללת אלא יכול לבחור בכל מוצר שהוא מעוניין בו. להלן כמה מהמחירים החדשים כפי שעודכנו הלילה באתר onroad . כל המחירים כוללים מע"מ - מקלטי GPS ספיר - מקלט הGPS האמין והמדויק מתוצרת חברת ROYALTEK נמכר כעת ב1170 ש"ח. BLUE GPS - מקלט הGPS בטכנולוגית בלוטות' של ROYALTEK בערכה הכוללת מטען לרכב ובמחיר של 1400 ש"ח.
דסטינייטור 3 ישראל ערכת מפות ותוכנה D3 ללא מקלט GPS תימכר ב 2106 ש"ח. מפות בלבד ללא תוכנה לבעלי D3 בגרסת חו"ל - 1638 ש"ח.
ערכות מלאות מחיר ערכה מלאה הכוללת D3 ישראל, GPS ספיר וזרוע לרכב עומד כעת על 2959 ש"ח. ערכה כזו מבוססת GPS בטכנולוגית BLUETOOTH מתוצרת רויאלטק (יצרני הספיר) תימכר כעת ב 3159 ש"ח.
מסתבר שגם בG&M קוראים את הפורום שלנו ומקשיבים לדברים שנכתבו בו לא פעם. מחירי הGPSים כעת קרובים כבר מאוד למחירי חו"ל אם ניקח בחשבון את המע"מ וכשחושבים על שירות ואחריות- אולי עדיף להישאר בארץ. את המחירים החדשים תוכלו לקבל אצל כל המשווקים המורשים של G&M ברחבי הארץ. בקרוב נזכה בוודאי לפגוש לצידנו עוד ועוד מאושרים שנחמה מראה להם את הדרך.
|
|
 |
|
הערות: 10 הערות
|
אגב, האמריקאי מרוויח את שכרו בדולרים כך ש90$ לאמריקאי זה ממש כלום. הלוואי עלינו.
|
|
נרשם על ידי רונן ביתן בתאריך 17/05/2004, בשעה 09:25AM לפי שעון ישראל
|
|
לא נכון ולא הוגן להשוות את השוק האמריקאי שבו יש מאות אלפי משתמשים פוטנציאלים לשוק הישראלי הקטן. לא נכון גם להשוות את מחיר המפה לספק בין מפות ארה"ב ואירופה ובין ישראל בה נמצא ספק יחיד: חברת "מפה". אחי בבוסטון משלם רבע על מחיר טנק דלק אבל 1100 $ לדירת 3 חדרים בשכירות בשכונה פשוטה ועוד 1000 $ לחודש על אחזקת ילד במעון. בקיצור - השוואה נכונה היא לאותה ארץ.
|
|
נרשם על ידי רונן ביתן בתאריך 17/05/2004, בשעה 09:24AM לפי שעון ישראל
|
|
דורון,
אם אתה חושב שאני הוזה בקשר לתוכנת ניווט שלמה כולל מפות לכל ארה''ב ב-$90, אנא, עיין כאן: http://www.pocketmapstore.com/pocnavusa20s.html היכן בדיוק ראית כאן מנוי חודשי? לדעת אנשים שאת דעתם אני מעריך (http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=9936) זוהי תוכנת הניווט הכי טובה היום עבור ארה''ב. לגבי המניעים ה"לא כשרים", הייתי מציע לך להיזהר בלשונך, שמא מרוב להיטותך לא תביא אותך למקומות לא רצויים.
|
|
נרשם על ידי mpogr בתאריך 17/05/2004, בשעה 08:56AM לפי שעון ישראל
|
לכל החכמים. הזולה ביותר מבין תוכנות חו"ל עולה 80$ לפני... מנוי חדשי ועוד תוספות... לכל מדינה יש מפה שנמכרת בנפרד -נניח,עוד 79 פאונד באירופה לכל ארץ ראשית. בכל תוכנה שהיא, הקומבינה יוצאת פי כמה יותר יקרה. אז מה הסיפורים האלה של שם רק רבע מחיר וכו'? בררו היטב את העובדות לפני שתגיבו. הקנאה היא יועץ גרוע, וממניעים לא כשרים - עוד יותר!
|
|
נרשם על ידי דורון בתאריך 17/05/2004, בשעה 02:31AM לפי שעון ישראל
|
ניתן להבין מהודעת רונן, שבעלי תוכנת חו"ל יוכלו לרכוש את מפות ישראל בלבד. מכאן נראה שאלה שרכשו תוכנת ישראל D3 ותכנת חו"ל D2 ומצפים לעדכון D3 המגויר, נמצאים בבעיה אמיתית. אולי בכך טמון ההסבר מדוע מתעכב העדכון ועולה השאלה אם אמנם יופיע אי פעם. G&M פרסמו המחירון באתרם, אך כל נסיון לברר עמם פשר הנושא רק מעמיק את אי הבהירות ומחזק את חוסר האונות בנושא מפות חו"ל המגוירות.
|
|
נרשם על ידי אהוד בתאריך 16/05/2004, בשעה 10:01PM לפי שעון ישראל
|
|
אכן, ממש מהפכה!
קרוב ל-300$ לפני מע''מ רק עבור המפות,כל זאת עבור שטח שהוא כמו של מדינה קטנה בארה''ב.
זאת כאשר היום ניתן לקנות ערכת תוכנה שלמה (תוכנה + מפות) לארה''ב עבור $80-90!
נראה לי שכדאי לחכות עוד קצת, להופעת המתחרים האמיתיים.
בינתיים, אני נשאר עם ה-OZI והמפות שלי.
|
|
נרשם על ידי mpogr בתאריך 16/05/2004, בשעה 03:32PM לפי שעון ישראל
|
|
אההה שאתה מציג את זה ככה זה באמת נשמע יותר הגיוני...
???
|
|
נרשם על ידי iscandar בתאריך 16/05/2004, בשעה 12:33AM לפי שעון ישראל
|
|
כמובן שידענו על כך כבר לפני מספר שבועות אך חיכינו להודעה רשמית על מועד השינוי. ההודעה שפורסמה בפורום לא היתה נכונה וצפתה את השינוי בעוד מספר שבועות ולכן נמחקה.
|
|
נרשם על ידי רונן ביתן בתאריך 16/05/2004, בשעה 12:19AM לפי שעון ישראל
|
|
עכשיו אני מבין למה מחקו את ההודעה של המשתמש שהודיע כבר ביום שישי על ירידת המחירים...
רונן חבל שמחקת את ההודעה הזאת, אנשים היו יודעים על זה קצת לפני פרסום "הסקופ" שלך.
בהחלט צעד מבורך.
|
|
נרשם על ידי iscandar בתאריך 16/05/2004, בשעה 12:04AM לפי שעון ישראל
|
|
מזל טוב!!!
עכשיו שיוציאו כבר את עידכון המפות!
|
|
נרשם על ידי Adizz בתאריך 16/05/2004, בשעה 12:01AM לפי שעון ישראל
|
[ הקודם: "פורום GPS חדש יפתח ב1 ביוני באתר GPSNOW" ] [לעמוד הראשי]
[ הבא: "פתרון בעיית Pocket Plus 2 עם העברית של אירון" ]
|
|
|
|
|
|