RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

OFF-TOPIC: האם APPLE מתכוונת להכנס לשוק הטלפונים הסלולרים?
Helio - 07/06/2004
 

כבר מזמן ישנן שמועות שחברת APPLE מתכוונת להכנס לשוק הטלפונים החכמים. כל פעם מדברים על קונפיגורציה כזו או אחרת, אבל שמועה שחוזרת על עצמה היא שהיא תעשה זאת יחד עם סוני-אריקסון. הפעם זה עבר טיפה את גדר השמועות, אבל עדיין אין שום אישור רשמי.

ARNE HESS, מהאתר PPCW.NET קיבל (ממקור שהוא מגדיר לא מהבטוחים ביותר) תמונת פירסומת של ה-iPhone. לפרסומת עיצוב ברור של APPLE וטלפון אשר נראה מאוד, מבחינת הברזלים, כמו ה-T610, אבל עם מסך HOME שנראה מאוד שונה מהסימביאן.

השמועות הללו גם מתיישרות עם שמועות אחרות על הרצון של סוני-אריקסון להתחיל לבנות טלפונים ללא מערכת הפעלה של סימביאן, הנשלטת כיום על ידי נוקיה.

האם זה אמת ויהיה שחקן נוסף לא צפוי בשוק הסמארטפונים?

הכתבה של ARNE בעמוד הזה ב-PPCW.NET.

עדכון חשוב: זה רק שמועה, מבוססת על WISH LIST של מגזין בריטי. איזו "נשמה טובה" לקחה את התמונה ושלחה אותה כעובדה לכל האתרים העוסקים בסלולרי. פרטים ב-GEEKZONE.

הערות: הערה 1

אם SE באמת היו רוצים, הם היו משתמשים בPALM OS... כנראה שהם חושבים שלמכשירים משולבים סימביאן עדיפה.
נרשם על ידי אביב בתאריך 07/06/2004, בשעה 11:27AM לפי שעון ישראל

[ הקודם: "עוד מספר יישומים חינמים שימושיים" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "כמה מילים על iPAQ Backup" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net