|

ה-SwellDisk היא תוכנה היושבת ברקע של המכשיר והמבצעת אלגוריתם של כיווץ קבצים כל פעם ששומרים, ופתיחה של הקבצים המכווצים כל פעם שרוצים להשתמש בהם. בכך, היא משיגה הכפלה של המקום הפנוי בכרטיס הזיכרון. לפי מה שאני מבין בתאור התוכנה היא עובדת רק על מה שנכתב על כרטיס הזיכרון. היא תומכת בשימוש בכרטיסים מרובים.
למרות שכשהתוכנות הללו היו פופולאריות במחשבים גם למחשב היה מעבד של 400MHz, אני מאוד סקרן לדעת עד כמה תוכנה שכזו מאטה את המכשיר. שמתי לב שהם הולכים על כיווץ פחות מתוחכם של X2 ולא כיווץ של X4 כמו ZIP, כנראה כדי ליצור זמני תגובה טובים יותר. יתרה מכך אני מפחד מהתוצאה ביום שמחליטים לעשות REMOVE של התוכנה.
ובכל זאת, אם אין לכם 128MB על ה-RAM, וכרטיס זיכרון גדול, התוכנה יכולה לעזור לכם. רק תדאגו לגיבוי טוב (או שני גיבויים טובים) לפני ההתקנה.
פרטים בעמוד של SwellDisk באתר PocketGear.
|