|
רצ"ב הודעה לעיתונות על שיתוף פעולה של חברת DataViz האמריקאית וחברה גו-מובייל בע"מ המקומית.
משמעותו של שיתוף פעולה זה היא זמינות מקומית מיידית של פתרונות DIRECT PUSH MAIL משרתי EXCHANGE גם למכשירי Windows Mobile 2003, מכשירי Symbian כמו מכשירים של נוקיה, סוני אריקסון ומוטורולה, ומכשירי Treo 650. כל התמיכה ושירותי האינטגרציה ניתנת מקומית.
ההודעה בעמוד הכתבה
הרצלייה, 8/10/2006 - החברות DataViz, Inc ו-גו-מובייל בע"מ חתמו על הסכם מכירות ההופך את גו-מובייל למפיץ מורשה של מוצרי DataViz לשוק הישראלי.
ההסכם ייתן ללקוחות פרטיים ומוסדיים המחפשים פתרונות ניידות, את האפשרות לרכוש תוכנות מבית DataViz בישראל, ולקבל תמיכה ושירותי אינטגרציה מקומיים מחברת גו-מובייל בע"מ.
"זהו כבוד גדול בשבילנו להיבחר על ידי DataViz כנציגים שלהם בישראל", אומר אליו דיאמנט, מנכ"ל גו-מובייל. "אני מאמין שמוצרי DataViz הם התוספת המושלמת לסל המוצרים ושירותי האינטגרציה המסופקים על ידי גו-מובייל לכל חברה או איש הדורש פתרון מלא לניידות משרדו.
"מוצרי DataViz, RoadSync ו-Documents-To-Go, הרשימו אותי מאוד לטובה", ממשיך דיאמנט. "בזמן ש-Documents-To-Go הוא מוצר ותיק עם היסטוריה ארוכה שהתחילה ב-PalmOS ולאחרונה התרחבה גם לפלטפורמת ה-Symbian, עם RoadSync הם לקחו את טכנולוגיית ה-Activesync לשרתים של מיקרוסופט תחת רישיון והרחיבו את התמיכה למערכות הפעלה Windows Mobile 2003, סימביאן ו-פאלם, ובכך נתנו למשתמשים בפלטפורמות הללו את הנוחות של Direct Push בדוא"ל, יומן ואנשי קשר.
"ישראל היא שוק חשוב לניידות, ולכן הזמינות המקומית של RoadSync ו-Documents To Go דרך גו-מוביל מהווה הזדמנות מצוינת עבורנו. הרקורד של גו-מובייל באספקת מוצרים ותוכנה לפלטפורמות ניידות עבור לקוחות עסקיים יבטיח שפתרונות הניידות של DataViz יקבלו דגש רחב בתודעה של הציבור הישראלי", אמר Randy Figueroa, מנהל ערוצי השיווק הבינלאומיים של DataViz. "אנחנו מצפים להצלחה רבה לשותפות הזו עם גו-מובייל בע"מ".
בהתאם למידה שסופקה על ידי גו-מובייל בע"מ, כל המוצרים של DataViz זמינים לרכישה בישראל באופן מיידי. לקוחות הרוצים בכך יוכלו גם להזמין את שירותי האינטגרציה של גו-מובייל בע"מ לצורך הכנת שרתי ה-Exchange 2003 שלהם לעבודה עם Direct Push מול מכשירים ניידים וחיבור המכשירים אליהם.
על RoadSync
RoadSync משתמשת בפרוטוקול Exchange Activesync תחת רישיון ישיר של מיקרוסופט בכדי לספק סנכרון מאובטח, אלחוטי, ובשיטת דחיפה ישירה של תוכן הדוא"ל, היומן, אנשי הקשר והקבצים המצורפים לדוא"ל – הכל בחבילה אחת בעלת מחיר סביר, קלה לניהול וניתנת להרחבה. בנוסף לשיפור ליעילות של המשתמש הסופי, RoadSync מורידה את הוצאות ה-IT של הארגון, עקב ביטול הצורך בשרתי Middleware יקרים או בתשלום חודשי עבור שירותי דחיפה. RoadSync זמינה כיום לפלטפורמות הפופולאריות הבאות: Windows Mobile 2003, סימביאן OS ב-UIQ2 ו-3 וגם S60 ו-S80. בנוסף, גם Java MIDP 2.0 ו-PalmOS נתמכות על ידי התוכנה. יותר פרטים ב- http://www.dataviz.com/roadsync (באנגלית) או ב- http://www.go-mob.com/he/Default.aspx?tabid=163 (בעברית).
על Documents To Go
Documents To Go היא סוויטה למשרד נייד אשר מאפשרת למשתמשים לגשת ולערוך מסמכי Microsoft Office ונספחים של דוא"ל במגוון מכשירים ניידים, הכולל מכשירי Palm Treo 650, מכשירי Sony Ericsson P990 ו-Nokia 9300. התוכנה תומכת בפלטפורמות הבאות: PalmOS, Symbian UIQ ו-Symbian Series 80.
על DataViz, Inc
DataViz היא חברה מובילה בפיתוח ושיווק של מוצרים הנותנים תאימות של Office לפלטפורמות רבות כגון PalmOS, Symbian, Java, Windows Mobile, Windows ו-Macintosh. החברה הוקמה ב-1984 והתחילה את פעילותה בפיתוח של תוכנות הסבה. מאז, DataViz הרחיבה את המומחיות שלה לאספקת פתרונות המספקות את צרכי המשתמשים בשווקי המכשירים הניידים. עם פתרונות הכוללים את פתרון המשרד הנייד שלהם, Documents To Go, ופתרון סינכרון מול Exchange בשם RoadSync, חברת DataViz מתחייבת לאספקת פתרונות פרמיום עבור עובדים ניידים הדורשים ניידות של יישומי המשרד שלהם. DataViz היא חברה ב-Nokia Forum Pro, ב-Palm Developer Network, ב-Sony Ericsson Core+ Developers Program, וגם Microsoft Certified Partner, Symbian Platinum Partner, ו-Orange Partner Premium. לחברה שותפויות אסטרטגיות עם מיקרוסופט, פאלם, סוני, אפל, סוני אריקסון, נוקיה, ועוד חברות מובילות מסביב לעולם.
על גו-מובייל בע"מ
גו-מובייל הינה חברה ישראלית הממוקמת בהרצליה פיתוח. החברה מספקת שירותים ומוצרים בתחום ניידות עובדים ומנהלים. בין אלה, שירותי אינטגרציה וניהול שרתי Exchange 2003 ו-Small Business Server 2003, אינטגרציה של מכשירים ניידים ל-Exchange והפעלת Push Mail, ואינטגרציה ישירה של יישומים על גבי נייד ליישומים ארגוניים. החברה היא גם הנציגה של מוצרי התוכנה של Mapilab בישראל, והמפיצה הבלעדית של אביזרי SPECTEC למכשירי PocketPC בישראל.
ליצירת קשר: אליו דיאמנט sales@go-mob.com אתר אינטרנט: http://www.go-mob.com
|