RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

Agere BluOnyx: חוזרים למצב של שני מכשירים..... או בעצם נשארים בו
Helio - 19/12/2006
 

מצאתי כתבה על המוצר הזה ב-ENGADGET. בכתבה שבקישור, הם מדברים על זה שאנשים רוצים את נגן המידיה שלהם בתוך הטלפון שלהם, וזה נכון. השאלה שנשאלת היא מה יהיה חופש המשחק של יצרן הטלפון בשביל לשמור על גודל המכשיר ולהוסיף שם מספיק זיכרון שיעשה אותו אפקטיבי כנגן מידיה? האם נגיע למכשיר כמו הנוקיות הקטנים עם 40GB זיכרון כמו IPOD? יתכן שרק נדע את התשוב לכך כשנראה מה עושות APPLE ו-MICROSOFT עם ה-iPod וה-Zune הסלולארים.

בינתיים, חברה בשם AGERE החליטה לשנות כיוון. הם טוענים שהבעיה שלנו היא לא כל כך כמה מכשירים אנחנו לוקחים, אלא כמה מכשירים אנחנו מפעילים. לטענתם, זה מסורבל להפעיל גם iPod וגם טלפון סלולארי, והיה עדיף אם ה-iPod היה רק זרוק בתוך התיק והיינו מפעילים רק את הטלפון ושומעים דרכו. כך נוצר ה-BluOnyx.

bluonyx (15k image)

המכשיר הזה הוא זיכרון נייד. ניתן לצייד אותו עם כל דבר בין 1GB ו-40GB (כיום), והוא ישמור את כל החומר שתרצו לטעון עליו, ויעביר אותו לטלפון בעזרת בלוטות'. כל מה שצריך לעשות איתו הוא להדליקו ולשים אותו בתיק.ההפעלה נעשית מהטלפון. עלות של מכשיר כזה אמרוה להיות בין ה-$100 ל-$250.

מה אתם חושבים? האם זה משהו שהייתם קונים? האם זה משהו שהייתם באמת משתמשים בו אחרי הקניה?

תוכלו לקרוא יותר פרטים בכתבה ב-ENGADGET אותה כבר קישרתי בתחילת הידיעה, ובאתר המוצר. ואת ההערות, כרגיל, אפשר להוסיף כאן.

[ הקודם: "O2 XDA Apollo - תקשורתן נוסף בטכנולגיית GPS One" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "סדרת אביזרים חדשה ל-HTC 3600 (גם מוכר כ-TRINITY)" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net