RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

מטרונום בצורה של פוקט פיסי
Helio - 19/01/2007
 

זוכרים את ה-METRONOME?

Metronome (13k image)

אני די מאמין שכל מי שלמד קצת מוזיקה או ניגון בגיטרה או פסנטר, לפחות אם הוא שייך לאחד הדורות הצמודים לדור שלי, ראה אחד כזה. לצעירים יותר זה יכול להראות כפירמידה עם אנטנה סלולארית.

למי שלא מכיר, מדובר במכשיר העוזר למתלמדים בשמירה על הקצב בזמן הניגון/שירה. האנטנה זזה מצד לצד ובל צד עושה צליל "קלאק" כזה שנדע את הזמנים. בעזרת שינוי המיקום של המשקולת על האנטנה, ניתן לשלוט על קצב הנידנוד שלה.

ובכן, כבר לא צריכים את זה. ניתן לקבל את אותו הדבר באופן דיגיטאלי עם פוקט פיסי, בעזרת ה-VITO METRONOME. בהחלט יותר נח למורה לצורך לקיחה ממקום למקום.

Vito_Metronome (56k image)

התוכנה מאפשרת את כל הדברים שאנו עושים עם המטרונום האנלוגי. המחיר הוא $15.95 והורדת גירסת ניסוי אפשרית.

פרטים באתר של VITO TECHNOLOGY.

[ הקודם: "האוזניה של ARGARD עושה עליה" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "סיפור שמח לסוף שבוע" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net