RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

ETEN הציגה את ה-GLOFIISH X800
Helio - 23/03/2007
 

חברת ETEN הציגה ב-CEBIT את ה-GLOFIISH X800, דגם QUADBAND הכולל דור שלוש וחצי (HSDPA), בלוטות', GPS ושתי מצלמות, אחת בגב ברזולוציה 2MP, ואחת בחזית ברזולוציה נמוכה עבור שיחות וידאו.

glofiish_x800 (47k image)

ב-ENGADGET שיחקו עם המכשיר, צילמו מספר תמונות, ושם אומרים שמלבד מקלדת QWERTY שלא מופיעה במכשיר הזה, מדובר במנצח. תשפטו בעצמכם, הקישור כאן. אל תפספסו את גלרית התמונות עם כ-20 תמונות של המכשיר.

עדיין בעניין ETEN, חברת Trends Mobile, אחת המפיצות של ETEN בארופה, הודיעה שהיא תאפשר שידרוג של מכשיר ה-GLOFIISH X500 ל-WM6. זה אומר ש-ETEN תשיק שידרוג כזה, ובקרוב כל המפיצים יודיעו על כך.

[ הקודם: "שירות שיעניין הרבה אנשים: פתיחת SIM LOCK" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "אז איך משתמשים ב-WINDOWS MOBILE בתוך מיקרוסופט?" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net