RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

עוד שמועות על DELL: יתכן שהחברה תקנה את PALM
Helio - 13/04/2007
 

חרושת השמועות על DELL לא מפסיקה.

החברה הפסיקה רשמית למכור את ה-AXIM ב-5 לאפריל, ולפי ההצהרות של הבכירים בה אין תוכניות לייצר מכשיר טלפון של DELL.

אמנם, האנליסטים ב-Wall Street ממשיכים לטעון כי העובדה ש-DELL ממשיכה למכור מכשירי טלפון של יצרנים אחרים מוכיחה כי החברה מעוניינת להיכנס לשוק הטלפונים החכמים. Jack Gold, אנליסט שוק ב-J. Gold Associates הולך רחוק יותר וצופה ברעיון ל-Infoworld שיהיה טלפון חכם תחת המותג של דל עוד השנה, ויתכן שהחברה תקנה את פאלם בכדי לגרום שזה יקרה.

למאמר ב-Infoworld.

דל צברה ניסיון רב לאורך השנים במערכת ההפעלה Windows Mobile, והעובדה ששניים מדגמי ה-Treo כיום מריצים את הפלטפורמה הזאת בהחלט יכולה למשוך אותה לזה. זה גם מציין אפשרות של קטיעת ההמשכיות של דגמי TREO המריצים PalmOS.

בשביל לבלבל קצת יותר את העניינים, נשיא פאלם Ed Colligan יצא אתמול בהצהרה מחדשת, האומרת שפאלם מתכוונת לפתח את פלטפורמת ה-Linux של עצמה, והיא תהיה Hybrid של Linux ו-Garnett. איך בדיוק, עד עכשיו הוא היחידי שיודע. בינתיים בפורומים בחו"ל כבר מתחילים לשאול שאלות "למה לעבור". דוגמא כאן. העתיד יגיד.

[ הקודם: "ה-Samsung i600 הגיע לאירופה" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "אתר NaviGadget: בעתיד GPS בכל הטלפונים של Nokia" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net