RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

יניר משיקה PND חדש - Fujicom GPS3519
Saar Avigour - 18/05/2007
 

יניר מערכות הכריזה על כניסתה הרשמית לתחום הניווט האישי העממי, במסיבת עיתונאים שנערכה במועדון סאדומורה, בהרצליה.

הצטרפותה של יניר לשוק צפוף ועצבני מבשרת טובות, שכן מדובר בחברה וותיקה ומבוססת, נציגתן בישראל של Fujitsu-Siemens ו- NEC, עם מחזור מכירות שנתי של מעל ל- 35 מיליון דולר בשנת 2006 ועם נוכחות מאסיבית ברשתות השיווק.

היה זה גם אירוע השקה רשמי ל- GPS3519. מכשיר ניווט ייעודי (Personal Navigation Device), במחיר ממל"צ של 1,890.00 ש"ח, הכולל תוכנת ניווט iGO2006 Plus, ערכת התקנה ברכב, וכבל USB. ה- 3519 יופיע תחת מותג הבית של יניר - Fujicom ויהיה ראשון בסדרה של מכשירי PND נוספים שיושקו בהמשך, ואלטרנטיבה עממית למחשבי כף-יד משולבי GPS של Fujitsu-Siemens המוצעים אף הם ע"י יניר.

FujicomDisplay (41k image)

עוד על GPS3519 וצילומים מהמסיבה, בהמשך.

"Fujicom GPS3519 פותח לנו צוהר לשוק הייעודי", כך אלי קמחי, נשיא קבוצת יניר מערכות, "שוק של צרכני ניווט אישי לשמו, שאינם צריכים את מלוא התכונות שמציע מחשב כף-יד משוכלל. לאלו, ה- 3519 מציע פתרון פשוט להפעלה, ידידותי, שמשמש גם נגן MP3/4 ואלבום תמונות דיגיטלי איכותי".

FujicomKimchi (36k image)

אלי קמחי


"מי שפוחד ממחשבים בכלל, וממחשבי כף-יד בפרט, ימצא ב- 3519 ידיד אמת", מסביר שביט גפן, מנכ"ל משותף ביניר ומי שאחראי לתחום הניווט בחברה. "עשינו מאמצים רבים לתמחר אותו כשווה לכל נפש ולהציע לצרכן חבילה כוללת-כל. רק לקנות ולנסוע. הכל כבר מותקן ומוגדר והחבילה כוללת אפילו את אביזרי המתקון ברכב".

FujicomShavit (23k image)

שביט גפן


אורי לביא, סמנכ"ל פיתוח עסקי ישראל ב- Nav'NGO, ברך את יניר על הבחירה ב- iGo כתוכנת הניווט ל- 3519. "היום כשיש ברירה, ואנו גאים על כך ש- Nav'NGO אחראית לפתיחת השוק הישראלי, הבחירה בנו שוב ושוב, היא קומפלימנט שאנחנו מעריכים ומוקירים". אורי הציג קטעים מגרסה 8 של iGo, שככל הנראה תהיה הראשונה להציג תלת-מימד אמיתי, כולל תוואי שטח, שתושק עוד השנה.

FujicomLavee (30k image)

אורי לביא

FujicomIGo8 (43k image)

iGO 8


Fujicom 3519 - מפרט טכני מקוצר:

קטגוריה: PND (מכשיר ניווט ייעודי, משולב נגן MP3/4ואלבום תמונות דיגיטלי)
GPS: סוג SiRF III, אינטגראלי. כולל שקע לאנטנה חיצונית
מערכת הפעלה: MS WinCE 4.2
מעבד: Intel PXA255 - מהירות 300MHz
זכרון: 64MB ועוד 128MB זכרון Flash,תמיכה בכרטיס הרחבה מסוג SD
מסך: מגע, 3.5 אינץ, רזולוציה 320x240, בהירות גבוהה (300 cd/m), ניגודיות 300:1 (מתאים לתצוגה באור יום)
רמקול: 1.5 וואט
כנ/יצ: USB (עבור תקשורת למחשב, טעינת מוזיקה ותמונות וכו')
שמע: שקע אזניות
סוללה: 1,250mAh מסוג Li-Ion Polymer נטענת (אוטונומיה: כ- 3 שעות בין טעינות)
מידות: 100x76x23 מ"מ

תכולת אריזה:

- מחשב PND מסוג Fujicom GPS3519
- תוכנת ניווט iGO2006 עם מפת ישראל
- תושבת עם זרוע גמישה לרכב
- מטען מקורי לרכב
- כבל USB
- מדריך הפעלה

FujicomFace (36k image)


סיכום:

שאלת השאלות בכל הקשור להתקנים ייעודיים - האם יש תמורה לאגרה, והאם המוצר מממש את ייעודו. ובכן במקרה של Fujicom 3519 התשובה היא חיובית. המכשיר קטן מידות וקל ממתחריו, אבל לא על חשבון גודל מסך. החבילה כוללת את כל מה שצריך, ואיננה צופנת הפתעות של הרגע האחרון. המחיר ניצב בתחתית הקבוצה, אף שמבחינת איכות החומרה ותכולת האריזה ה- 3519 אינו חסר דבר, ולהיפך. תוכנת iGo, ששולטת בזחיחות בשוק המקומי, מבטיחה ידידותיות ושירות שעל איכותם כבר אין עוררין. מתאים גם לסבתא של יוסי, ובטח שלנהגים מקצועיים שמה שמעניין אותם זה להגיע מנקודה לנקודה ולא בהכרח איזו גרסה של תת מערכת הפעלה מסתתרת מאחרי המסך.

[ הקודם: "חברת UBiQUiO משיקה את ה-אתר שלה" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "סמסונג: יצרנו כרטיס MicroSD בעל נפח של 8GB" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net