RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

בנדא מגנטיק משיקה סדרת מכשירי PND של NOVOGO
Helio - 20/05/2007
 

אחרי השקה מוצלחת של מכשירי ה-PDA של AIRIS בשוק הישראלי, בנדא מגנטיק מתקדמת עלה ומשיקה סידרת מוצרי PND איכותיים של חברת NOVOGO:

Novogo_S-700_resized (69k image)
ה-Novogo S-700 החדש

Novogo_T700_navi_800_resized (49k image)
ה-Novogo T-700 החדש

מערכות ה-PND הן מערכות יעודיות לניווט לדוגמת רבים המכשירים המצליחים כיום בשוק הניווט. ה-S700 יופעל על ידי מעבד חזק של 400MHz, ונתמך על ידי סוללת ליתיום חזקה של 1800mAh. ה-T700 ירוץ עם מעבד של 266MHz, מספיק בהחלט למערכת PND. המסכים בשני המכשירים הם בגודל 3.5 אינץ', ומוכנים לעבודה בתנאי תאורה חזקים בהם מתקשים לראות את התמונה במכשירים אחרים.

שני המכשירים יבואו עם מערכת ניווט ייחודית של NOVOGO, שהיא ממשק למשתמש ייחודי למוצרי החברה הפועל על הבסיס של תוכנת ה-IGO המוכרת לכולנו.

תוכלו לראות בעמוד הכתבה את ההודעה לעתונות הרשמית של חברת בנדא מגנטיק.

משולחן העריכה, ברצוני לאחל מזל טוב ובהצלחה לבנדא מגנטיק עם המותג החדש.


הודעה לעתונות:

בנדא מנגטיק מנווטת את דרכה לתחום ה PND.

לאחר שחדרה בנדא מגנטיק לשוק מחשבי כף היד עם מכשירי ה AIRIS ממלאת החברה את המתבקש עם מכשירי הPND האיכותיים מבית NOVOGO. בידיעה זו מכריזה החברה על חתימת הסכם הפצה בלעדי בין החברה הטייוואנית לחברת בנדא מנגטיק.

NOVOGO היא חברה המתמחה במכשירי ניווט יעודיים (PND) ובמגוון מוצריה סדרות שונות אשר מתאפיינות בעצוב ייחודי ומרהיב ובספספיקציות מהמדרגה הראשונה בתחום.

בנדא מנגטיק היבואנית הגדולה מאוד בתחום סביבת המחשב וה IT מבטיחה מוצרים מרתקים מהמותג NOVOGO.

"כניסתם של מכשירי NOVOGO לישראל תהווה קפיצת מדרגה בתחום הניווט שבה לא רק נתוני המכשירים יהוו מדד לבחירת הצרכן הסופי במכשיר אלא גם העיצוב המרהיב של המכשירים יקנה צו אופנה חדש על שמשות הרכבים בישראל." כך מכריז פול גלנד מנהל השיווק של "בנדא מגנטיק".

הקולקציה הראשונה אותה מייבאת בנדא מגנטיק לישראל, תתאפיין בשני סדרות:

סדרת ה S 700:
מכשיר בעל אנטנת SIRF III ומעבד INTEL 400 MHz מסך של 3.5" (ANTI GLARE), סוללת ליתיום חזקה של 1800mAH אשר ניתנת להחלפה מבטיח להוות מכשיר מוביל בישראל.
הסדרה תגיע בשלושה צבעים של ורוד, ירוק ואפור.
תוכנות הניווט המצורפות הם בעלי ממשק ייחודי של NOVOGO אשר נתמכות על ידי מערכת הבסיס של חברת IGO הישראלית.
על המכשיר עצמו ישנם כפתורי קיצורים בלעדיים אשר יקנו חווית ניווט נוחה יותר כגון: חזרה על הנחיית הניווט האחרונה, סימון נקודת עניין בזמן אמת ומיידית, השתקת המכשיר ושליטה בווליום. בדגם ה BLUETOOTH שיגיע בקרוב לישראל יתפקדו המיקרופונים הקדמיים כדיבורית לרכב.

סדרת ה T700:
גם כאן המכשיר בעל אנטנת ה SIRF III ובעל מעבד 266Mhz ומסך מגע של 3.5" (ANTI GLARE)
ייחודיות מכשיר זה הם כפתורי קיצורי הדרך של המכשיר אשר ישלטו באופן ישיר בזום המפות, ציון נקודות עניין וחזרה על הנחיות ניווט בזמן אמת, שליטה בווליום והחלפת זוויות צפייה של מפות הניווט עצמם,
גם מכשיר זה יכלול מפות NOVOGO הנתמכות על בסיס המפות של חברת IGO.

כניסתם של מכשירים אלו לישראל תתבצע עד סוף חודש מאי כמובטח ואין ספק שמוצרים אלו ייצרו עניין רב בתחום הנווט שהולך וצומח מידי שנה.

[ הקודם: "Asus מפרסמת את רשימת המכשירים שיקבלו שידרוג ל-WM6" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "USBid משיקה אתר ייחודי למוצרי OMIZ" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net