RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

סידרת ה-imate Ultimate ירדה רק לשני מכשירים. האמנם?
Helio - 17/08/2007
 

כולנו זוכרים כאשר לפני כמעט שנה i-mate הכריזה בקול גדול את סידרת ה-Ultimate שלה עם חמישה מכשירים שאני יכול לקטלג כמעניינים למדי. עכשיו מודיע האתר ENGADGET שבסופו של התהליך i-mate תשחרר רק שני מכשירים ותבטל שלושה.

engadget_i-mate-ultimate-renderings-three-down (53k image)

לפי הפירסום, i-mate תבטל את ה-5150 (סליידר נומרי), את ה-7150 בעל המקלדת ה-QWERTY וה-9150 בעל מקלדת FLIP נומרית. אלה דווקא שלושת המכשירים הכי מעניינים בסידרה, ונותרנו עם הפחות מעניינים.

לדיווח ב-ENGADGET.

האמנם זה נכון? באותו הדיווח ב-ENGADGET הם פירסמו עדכון בסוף, בו כתוב שינו אתר ב-ASIA שטוען שכל הדגמים עדיין בתוכנית, רק שהשלושה האחרים נדחים בזמן.

חיפשתי מקורות פנימיות בשביל להבין מה קורה ב-i-mate, כי אני די אבוד בתוך הסיפור הזה. מה שקיבלתי הוא ככה: "כמו כל דבר בחיים, מדובר בחצי מהאמת. המכשירים שמדווחים כמבוטלים אכן בוטלו, אבל יש שניים חדשים במקום (סה"כ 4).
שני המכשירים החדשים עדיין בגדר סוד, ואסור לנו למסור פרטים עליהם כעת. תקבל פרטים בזמן שזה יתאפשר."

ובכן, נחכה ונראה מה מכינה לנו i-mate עד לסוף השנה. כאחד שתמיד אהב את מוצריה, ובמיוחד את משטר אבטחת האיכות שהם עשו ל-HTC (מי שיצא לו לשחק עם ה-TyTN ועם ה-Jasjam בטח שם לב שה-Jasjam הרבה יותר יציב), אני חייב להגיד שהשקט היחסי מהצד שלהם קצת מדאיג אותי.

[ הקודם: "Makayama משיקה את ה-PocketWiFiRadar" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "WMRingtoneMaker - שיבואו הצילצולים" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net