|
באירוע מפואר שנערך במתחם הסינמה סיטי בנוכחותם של מנכ"ל ח.י. יוסי סרודי, מנהל מוצר PC בחברת LG מר טימותי קים והמנהל הכללי של LG בישראל מר פק, הוצגה סדרת המחשבים הניידים החדשה המבוססת על פלטפורמת סנטה רוזה של אינטל.
הניידים החדשים מפגינים שלל תכונות וחידושים, ממסך חיצוני המאפשר לראות רשתות אלחוטיות זמינות באזור, דרך תוספת זכרון פלאש לקיצור זמן איתחול ועד מצלמת אינטרנט מובנית ברזולוציה של 1.3 מגה-פיקסל, ביצועי חישוב וגרפיקה גבוהים במיוחד, חיבור אלחוטי מהיר וטכנולוגיות אבטחה והגנה מתקדמות. מחשבים ניידים אלו מגיעים עם מעבד ליבה כפולה מסוג Intel Core 2 Duo בעל מהירות שעון של 800 מגה-הרץ FSB, מערכת שבבים (Chipset) של אינטל, מדגם 965 Express, ותקשורת אלחוטית מסוג WiFi בתקן b/g 802.11. כל הניידים שבסדרה מצוידים בכרטיס רשת אלחוטי מובנה לרשתות WiFi, לכולם תמיכה בטכנולוגיית Blue-Tooth, הם בעלי יכולות גרפיות גבוהות ואת חלקם ניתן לחבר לחשמל, מסך ומקלדת חיצוניים באמצעות תחנת עגינה חכמה.
 R200 - מחשב נייד זה הוא ספינת הדגל של הסדרה החדשה. בעל מסך "12.1 ומשקל של 1.94 ק"ג, ה- R200 מגיע בעיצוב Piano שחור-לבן מבריק, ועם מסך חיצוני "Side Show", המאפשר לראות רשתות אלחוטיות זמינות באזור, לבדוק מצב סוללה ולהתעדכן במידע נוסף גם כשהמחשב הנייד סגור (המסך החיצוני זמין רק בחלק מהדגמים של R200). המחשב מגיע עם כרטיס מסך RadeonX2300, אנטנת WiFi נוספת לשיפור הקליטה, זיכרון מובנה של 1 ג'יגה-בייט ובעל יכולת לשילוב כרטיס סלולרי אלחוטי בדור 3.5 (טכנולוגיית HSDPA).
 R500 - מחשב נייד זה, מיועד בעיקר לשוק העסקי - אך לא רק. הוא מגיע בגודל של 15.4 אינץ', ובעל טכנולוגיות אבטחה והגנה, כגון טכנולוגיית TPM, שנותנת הגנה מרבית על קבצי המחשב וקורא טביעות אצבע, בחלק מהדגמים. זהו מחשב נייד אידיאלי למצגות, וככזה יש בו כרטיס קול HD שכולל גם טכנולוגיית SRS לשיפור הסאונד וכן חיבור HDMI שנועד לחבר אותו לצגים חיצוניים וכרטיס מסך של NVIDIA מדגם GeForce 8600m. יתרון נוסף לאנשי עסקים, הוא המקלדת הנומרית המלאה, שמשולבת במקלדת של הנייד, ומאפשרת להקליד מספרים בנוחות ובקלות. כמו כן, הנייד מגיע עם זיכרון flash נוסף הנמצא על לוח האם המקצר את זמן אתחול המחשב והעלאת תוכנות שונות. לנייד מצלמת אינטרנט מובנית ברזולוציה של 1.3 מגה פיקסל.
 E500 - מחשב נייד זה מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M. כקודמו, גם לו יש מקלדת נומרית מלאה וכרטיס קול HD 24bit. הוא מגיע בגודל מסך של 15.4 אינץ', ובדגם זה גם ניתן למצוא מצלמת אינטרנט מובנית ברזולוציה של 1.3 מגה-פיקסל.
 R405 - ממשיך קודמו, מדגם R400 המוצלח בגודל מסך של "14.1 המתאים גם לעבודה בבית או במשרד, וגם לנשיאה בחוץ. משקלו 2.35 ק"ג, גם הוא מגיע עם מצלמת אינטרנט מובנית, והוא בעל עיצוב חדשני בצבעי כחול-כסוף.
קצת תמונות מהאירוע:
 אוכל טוב תמיד מתקבל בברכה במחוזותינו.
 במיוחד אם יש הרבה ממנו...
 מימין יוסי סרודי, מנכ"ל ח.י. ומשמאל מר פק, מנהל כללי של מותג LG בישראל
 גם מחשבים ניידים היו שם.
|