|
מייק מספר על זה שהוא מחבר מכשיר למחשב, ה-WMDC מזהה אותו, אך לא מסנכרן עם הודעה מאוד מפורשת: ERROR. זה הכל. אחרי הרבה התעסקות ללא הצלחה, הוא מחליט פשוט ללחוץ על כפתור ה-SYNC והדבר מתחיל לסנכרן כאילו כלום לא קרה. אך הוא רק מסנכרן באופן ידני.
נכון, עם השנים התרגלנו לשגעונות של ACTIVESYNC, אבל כל הזמן תחת ההבטחה שזה הולך להשתנות ב-VISTA וסוף-סוף יהיה לנו תוכנת סינכרון אמיתית. בסוף, מביאים לנו חתיכת זבל שגם המומחים לא מצליחים להפעיל ולדבג, מה נגיד על המשתמש הפשוט שנמצא בכל בית?
נכון, הסינכרון עם EXCHANGE עובד מצוין, אך לא לכולם יש EXCHANGE, ואם מישהו במיקרוסופט חי בבועה שיום אחד לכולם יהיה EXCHANGE, הבועה תתנפץ באופן כואב יום אחד. כך שהגיע הזמן שמישהו שם יתעורר ויבין שהם הורגים את המכשירים ואת שתי מערכות ההפעלה שלהם (VISTA ו-WINDOWS MOBILE), ויעשה את זה נכון פעם אחת ולתמיד.
לכתבה של מייק ב-Smartphone Thoughts.
|