RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית

Vodafone UK משיקה את הטלפון הראשון שלה עם Windows Mobile שאינו מיוצר ע"י HTC
Helio - 07/11/2007
 

נראה לנו שגם Vodafone מתחילה לנסות לצעוד בדרך שי יצרנים אחרים של מכשירים עבורה שאינם חברת HTC. לא שמענו על שום התנגשות חזיתית כפי שהיה במקרה של O2 ו-i-mate, אבל נראה שאחרי שראו את מה שקורה עם החברות הללו וגם הבינו ש-"יש חיים אחרי HTC", החליטו לנסות גם הם. התוצאה היא ה-V1520 עליו הכריזו אמש ואותו מתכוונים להשיק כבר בזמן הקרוב.

vodafonev1520 (16k image)

המכשיר מיוצר על ידי Asustech, אותה החברה המייצרת את מכשירי ASUS. המכשיר הוא triband GSM/GPRS/EDGE בתדרים 900/1800/1900MHz, ו-singleband UMTS בתדר של 2100MHz, כלומר, מכשיר אירופי/אסיאתי/אפריקאי בעיקר. יש לו בלוטות' ו-WIFI בתוכו ומצלמה 2MP.

הכי מעניין זה הכתוב על הסוללה שלו: זמן דיבור 12 שעות וזמן המתנה 600 שעות.

תוכלו להשלים את הפרטים ב-THE UNWIRED וגם באתר של Vodafone UK. גם האתר PocketPCThoughts מצביע על DIGITIMES בשביל לספר שהייצור הסדרתי מתחיל החודש, כך שלא אמורים להיות עיכובים מיותרים.

[ הקודם: "תוצאת תחרות הלוגואים" ] [לעמוד הראשי] [ הבא: "O2 משיקה את ה-XDA Orbit 2.... הפעם מאת HTC" ]

Powered By Greymatter





חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net