|
"לפני 3 ימים, שחרר schaps את גירסה 4.00 של WM6 Pro ROM. קישור כאן. ממש אתמול, התקנתי את גירסה 3.54b שלו על ה- TyTN שלי. הגירסה עובדת פשוט יוצא-מן-הכלל. נקייה, מהירה ויציבה. במילה אחת: מלהיבה. התקנתי עליה את גירסה 6 של העברית של איירון, והכל מנגן ביחד נפלא. גירסה 4 כוללת מספר חידושים והמון-המון עדכונים. אני לא מתכוון להיות בין הראשונים בעולם שמתקינים את הגירסה על המכשיר שלי, אבל במהלך שבוע הבא, אחרי שאקרא קצת פידבקים, אעשה זאת גם אני."
גם אני כבר השתמשתי בגירסאות קודמות של ה-ROM של SCHAPS והם תמיד הוכיחו את עצמן כמצוינות. כרגיל, ניתן למצוא אותן ב-xda-developers בפורום של ה-TYTN.
יש לשים לב שהתקנת ROM לא מקורי במכשיר היא פעולה שמסכנת את המכשיר, וכדאי לכם לבצע אותה אך ורק אם אתם יודעים בדיוק מה אתם עושים ומבינים שהאחריות היא עליכם. אחרי זה אין יותר אחריות על המכשיר, לא של היבואנים, לא של המפעילים הסלולארים, לא שלנו באתר שלא ממליצים בשום אופן על הפעולה, וגם לא של הכותב שרק מספר את חווייתו. בקיצור: אל תבצעו אם אתם לא יודעים טוב מה שאתם עושים. לאלה המחזיקים מכשירים מקומיים עם תמיכה עברית, יש גם לציין שאחרי השידרוג תצטרכו לרכוש רישיון של עברית מחברת איירון או PDAC, במחיר מלא.
|