|
נכון, לא המצאה מקומית אבל בכל זאת מהלך ראוי לציון ואם תרצו, אפילו בעל משמעות אסטרטגית. רשת שופרסל, ביחד עם ג'ילט הכריזו היום על מבצע המקנה זכות לרכוש מכשיר ניווט ייעודי I-Vision כולל תוכנת ניווט IGo ישראל ב- 999.00 ש"ח, לרוכש 3 מוצרים של חברת ג'ילט.
היות והמחיר הנמוך לפתרון ניווט כולל (חומרה + תוכנה ומפת ישראל) במערכת השוואת המחירים הישראלית זאפ נע בסביבות 1,400.00 ש"ח, הרי שמדובר כאן בהוזלה משמעותית ביותר שבכוחה להשפיע על כל השוק.
מפרט המכשיר בהחלט מספק ליעודו:
- מערכת הפעלה Microsoft Windows ® CE 5.0 - מעבד מרכזי במהירות 300 מה"צ - סוללה ראשית Li-Polymer 1250mAh מספיקה לכ- 3 שעות (בין טעינות) - זיכרון 64M ועוד 128MB פנויים ב – FLASH ROM - תמיכה בכרטיס SD חיצוני עד GB2 - רמקול W1.0 - מחבר USB 1.1 - שקע לאוזניות - מחבר לאנטנה חיצונית
בבדיקה עם אורי לביא מ- GPM נמסר ל- PocketPCFreak שמדובר במבצע משותף של חברות ג'ילט ו שופרסל ובמימונן ושאת המכשירים המוצעים יהיה ניתן להשיג רק במסגרת המבצע הנ"ל. "אנחנו תמיד שמחים שבוחרים ב- IGo אולם לחברת GPM אין כל קשר למבצע", מסר לביא.
אז נכון, כבר ראינו מבצעים כאלה ברשתות באירופה ובארה"ב, ובכל זאת כשזה מגיע גם אלינו זו בהחלט סיבה למסיבה.
========
|