|
כנס HandyTech בשיתוף אתר PocketPcFreak, ב- 9 אפריל, דיזנגוף סנטר, תל-אביב, הולך להיות אחד האירועים החמים לכל משתמשי טכנולוגיות התקשורת הניידות (בפרט), וחובבי הגאדג'טים (בכלל). בין רבים וטובים, אורח הכבוד בכנס יהיה ארנה הס, MVP Mobile Devices של Microsoft, מקימו ועורכו הראשי של אתר The::Unwired, עיתונאי הי-טק, מי שעבד בכמה מחברות הסלולר היותר נחשבות בגרמניה, חבר אישי (הרבה לילות של התכתבות עוד מהימים בהם ערכתי את Pocket והוא סיפק לי לא מעט מהכותרות), וחבר לבירה. אם יש אז Paulaner ממינכן.
Arne Hess, בן 30 ומשהו (אחרי גיל 30, כולנו מפסיקים אוטומטית את הספירה), רווק עם חברה צמודה (מתלווה אליו לביקור בארץ), בוגר University of Frankfurt במשפטים, נמנה עם ה- MVP הראשונים של מיקרוסופט בתחום Mobile Devices (משנת 2000, ז"א מהימים הראשונים ממש), פרסם 4 ספרים על PocketPC בגרמניה (2001, 2002, 2003 ו- 2004), נמנה עם הכותבים הראשונים באתר PocketPC.com של מיקרוסופט העולמית.
את זה שהוא עבד בתפקידי שיווק וייעוץ בכמה מחברות הסלולר המובילות בגרמניה (O2, D-Plus) כבר אמרנו. בין תפקיד לתפקיד Arne הספיק לכהן כבלוגר ראשי ב- CPM WEKA, אתר בלוגים גרמני, מתמחה בתרבות דיגיטלית.
אוהב מכוניות מהירות (טוב, לא חכמה, עם ה- AutoBahn בגרמניה) ומחשבים ניידים מהירים לא פחות (לאחרונה נצפה מקליד על Lamborghini של Asus). מבין היחידים שהצליח לשכנע את Jim Morrison, מנכ"ל IMate לתת לו למכור "איימטים", אז ציפורים נדירות ומשונות ברשת O2, דרך האתר שלו. אולי מסתובבים גם בינינו כאלה שקנו דרכו את ה- XDA הראשון שלהם, אחרי ששכנעתי אותו שגם לנו מגיע. אגב זה נגמר לא טוב (כרגיל), כשכתוצאה מהתערבות משרד התקשורת והמכס התחילו להחזיר לו את המכשירים...
אתר The::Unwired פועל מאז 1997, ונחשב לאחד ממובילי דעת הקהל הדיגיטלי באירופה. כיום האתר, עיתון דיגיטלי לכל דבר, מהווה מקור חשוב לאנשי מדיה מכל העולם המתעניינים במה שקורה בתחום. ארנה מוזמן הרבה להרצות בתערוכות ובכנסים.
Handy, איירה ואבישי מצטרפים לעולמיים ופגישה שתוזמרה ע"י אליו ונוצרה ב- CeBIT האחרון תביא לישראל את אחד מגדולי האנשים בתחום Arne Hess.
ב- Handytech יהיו הרבה הפתעות, הכרזות, הרצאות וחידושים, אבל אם חיפשתם עוד סיבה לבוא, שווה להגיע, לשמוע ולפגוש את Arne.
הרישום לכנס Handytech בעיצומו. אם את/ה יושב מול המסך וקורא את זה, כדאי להכנס לדף ההרשמה בלחיצה כאן. שלא תגיד/י שלא אמרנו לך.
======סא=======
|