|
ראינו אותה ב- CeBIT. שמה עלה בצירוף למותגים מובילים, Sony, HP ו- IPhone. בהקשר מקומי שמה התחבר להשקת מפת ישראל מבית, והרי אין אינטגרציה טובה מזו שסכום רכיביה שווה באמת לשלם אחד. האם IGo ישראל בגרסה 8 ל- PDA ול- PNA אכן מצדיקה את הרעש התקשורתי והציפייה ?
קבלנו מ- GPS&More, נציגי Nav'NGO בישראל, גרסת בטא עדכנית ל- PDA. עדיין לא גרסת Release ועם מקום לתיקונים פה ושם, אני מעז לומר ש- IGo 8 היא תוכנת הניווט האישי המעניינת ביותר שנפלה לידי !!. גם אם נתעלם לרגע מהפיצ'ר שדבק בגרסה זו יותר מכל, תלת-מימד אמיתי, IGo 8 דומה שפשוט המציאה עצמה מחדש. בעולם הניווט האישי בו הכל כבר נאמר והתחרות נותרה על המחיר ליחידה, Nav'NGO נותנת את הכל והרבה יותר, בחבילה שמתאימה למשתמש המזדמן (גרסה בסיסית) ולמתקדם (גרסה מתקדמת) כאחד. שתיהן תחת אותו ממשק.
את סוף השבוע הקדשנו לסקירת IGo 8 ולבדיקת ביצועי התוכנה עם מפת ישראל החדשה מבית GPS&More . ארבעים וחמישה צילומי מסך שנחשפים לראשונה ינסו להעביר אליכם את החוויה.
מסקנה סופית.... אין, שהרי זו גרסת בטא. מדהימה ככל שתהיה, נעדרו ממנה גם כמה אלמנטים שציפינו למצוא שם ולא מצאנו. למשל Text to Speech בעברית, מחוזקותיה של מתחרה סלולרית מקומית שתופשת תאוצה. לא הבנתי גם למה נעלמה לי האפשרות לשמוע הודעה על הפניה הבאה בלחיצת כפתור (או שמא השיטה השתנתה). בכל זאת, IGO 8 ממשיכה לעשות בית-ספר למתחריה הוותיקים בשנים הרבה. למרות ההמתנה הארוכה משהו, היה למה להמתין !
הסקירה המלאה תעלה ביום א' הקרוב, עם השלמת מסלולי השבת.
|