RSS 1.0 FEED Powered by GM-RSS ארכיון האתר בטל רישום כתוב אלינו משאבי הפריק רישום לאיגרת פורום מייקרוסופט פורום הפריק מי אנחנו דף הבית
Go-Mobile

S-XGEN: עוד מכשיר פוקט פיסי גדול הרוצה שיקראו לו UMPC

 
טוב, כנראה שזה הופך ל-TREND. אחרי שהרבה מכשירי פוקט פיסי, כמו ה-JASJAR, התחילו לקבל ביקורות על גודלם הגדול בהשוואה ל-KJAM ואורים, ולאחר שנפתחה הנישה של ה-UMPC על ידי מיקרוסופט כמכשירי TabletPC קטנים, חברות היוצרות מכשירי פוקט פיסי גדולים מנסות לקרוא להם UMPC במקום פוקט פיסי.

האחרון ברשימה, אחרי המכשירים של HTC ושל TATUNG, הוא המכשיר הזה של S-XGEN.

s-xgen-openangledwithlogo_zoom (36k image)

הוא נראה ממש מעניין, ועם SPECS מאוד מעניינים: מעבד של 520MHz, זיכרון RAM של 256MB, דיסק קשיח של 20GB, כונן MMC (???), ותקשורת פנימית ETHERNET, בלוטות', WIFI B, ו-GSM TRIBAND. המסך הוא בגודל 4 אינץ' (גודלו של המסך של ה-4705, אבל אין מידע אם הוא VGA). כשהוא סגור ביד הוא נראה ככה:

s-xgen-hand_zoom (31k image)

עכשיו המעניין הוא לדעת אם המכשירים הללו לא יקבלו על הראש עוד יותר על מגבלותיהם בשוואה עם ה-UMPCs המקוריים המריצים Windows XP Tablet Edition מאשר קיבלו על הראש על גודלם כפוקט פיסי.

פרטים נוספים על ה-S-XGEN באתר ENGADGET.

 
 
Saturday, January 6, 2007, 11:10AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

ETEN מתחילה להצליח בארה"ב

 
אחרי שאנחנו הישראלים זרקנו את ETEN עקב חוסר יציבות של גרסאות ה-ROM הראשונות של ה-M600 וה-G500, מתברר שהסדרה החדשה של מכשירי החברה, ה-Glofiish X500 ו-Glofiish M700, עושה חיל לא רק באירופה תחת שמה של ETEN, אך גם בארה"ב תחת שמות OEM.

רק השבוע, שתי חברות חשובות בתחום ה-OEM למכשירי WM בארה"ב יצאו עם מכשירי ETEN תחת שמם: הראשונה היתה PHAROS, אשר השיקה את ה-Pharos GPSPhone. השנייה היא iZenPhone אשר השיקה אתמול את שני הדגמים תחת השמות KRMA ל-X500 ו-KSMT ל-M700.

pharosgpsphone izen_krma.jpg

לי יא בבית עדיין מכשיר M600, ולאחר עדכון שעשיתי לפני כשנה לגירסה מתקדמת של ה-ROM, המכשיר יציב לחלוטין ועובד בצורה מושלמת. וראיתי בידיים של אחד מהמשתתפים בפורום גם את ה-X500 וגם את ה-M700, והם נראים מכשירים מצוינים. אותו המשתמש גם אומר לי שהם יציבים לחלוטין ומצוינים לשימוש. רק חבל שאין להם מפיץ בישראל כיום, ושהמכשירים עדיין אינם דור שלישי, דבר שיקשה על כניסתם ברשתות הסלולאריות...

לכתבה ב-PocketPCThoughts על ה-Pharos GPSPhone. ולכתבה באותו האתר על ה-iZenPhones החדשים.

 
 
Saturday, January 6, 2007, 10:55AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

נסעתם לארה"ב ושכחתם לקחת GPS? אל דאגה, יש NAVIZON

 
NAVIZON מאפשרת לכם לנווט באזורים רבים של ארה"ב ללא GPS, על ידי מדידת עוצמת הסיגנל שאתם מקבלים משלוש אנטנות או סלולאריות או נקודות גישה WIFI ציבוריות.

Navizon Schema

עלות השירות הוא 19.99 דולר לחודש, ואיתו באה התוכנה, שמהגירסה הנוכחית יודעת גם להציג מפות.

גירסה נוספת, בחינם, מגיאה לאלה המעוניינים לנסוע עם GPS ועם התוכנה, ובכך לעזור להם למפות את האנטנות ואת נקודות הגישה. אלה יקבלו 10 נקודות על כל אנטנה ו-2 נקודות על כל נקודת גישה, ועם כל 10,000 נקודות צבורות זיכוי של 19.99 דולר. אין מה להגיד, זו עבודה קשה :-)

כך שזה גם שירות חירום טוב במקרה שאין לכם את ה-GPS. הוא כמובן, אם אתם מתכננים איזה COAST-TO-COAST במכונית, כדאי לקחת את ה-GPS ואת התוכנה ולהרוויח קצת כסף גם......

פרטים באתר של NAVIZON.

 
 
Saturday, January 6, 2007, 10:39AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

Idokorro Mobile Admin

 
אחרי כל כך הרבה שנים שהאתר קיים ואלפי הכתבות שנכתבו בו ,אני מתאר לעצמי שהתוכנה עליה אני עומד לכתוב הוזכרה בעבר
ברמה כזו או אחרת. התוכנה מיועדת לאנשי רשתות ואנשי תמיכה בשרתים ויכולה לחסוך בצורה משמעותית את הצורך של מנהל הרשתות או הטכנאי להגיע לאתר הלקוח, ובכלל לייעל את רמת השרות שניתן ללקוח.

top_banner_left (4k image)

תוכנת Idokorro Mobile Admin היא תוכנת שליטה בשרתים ברמה מתקדמת מאוד, התוכנה מותקנת על שרת בארגון ובאמצעותה
(כמובן בהתאם לכמות הרישיונות שרוכשים) ניתן להגיע לכל השרתים והתחנות עבודה שנמצאים בארגון זה.

bb_windows (21k image)

יתרונות התוכנה הם שבעצם יש לנו גישה לשרת ולתחנות העבודה בארגון בצורה ניידת, עבור רוב תוכנות השליטה מרחוק אנו צריכים
מחשב שולחני ובאמצעות תוכנה זו ניתן לתת פתרון מיידי לבעיה שקיימת בארגון.

התוכנה אינה חינמית ואפילו קצת יקרה, אך בהתחשב בחסכון זמן הטכנאי בהגעה לאתר הלקוח ומתן פתרון מיידי, יש ביננו שמוצאים שהיא
מספקת את התמורה ביחס לעלות החד פעמית.

מומלץ !

לפרטים נוספים באתר הבית לחץ\י כאן

לתגובות והערות לחץ\י כאן

 
 
Saturday, January 6, 2007, 08:11AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Avi Ferssi לעמוד הכתבה

 

כיצד עובדת מע' ה-GPS

 
במסגרת שיטוטי נתקלתי באתר מדהים שמווה חלק מרשת עולמית ושמו Brain POP.

האתר בבסיסו נועד להדגים לילדים בעיקר, באופן ויזואלי כיצד עובדים דברים רבים בעול במגוון תחומים נרחב כגון מדע, טכנולוגיה ועוד.

בחרתי להביא לכם לינק אחד רלוונטי והוא מסביר באופן תמציתי ויפה כיצד עובדת מע' ה-GPS העולמית.

לצפייה בסרטון לחצו על הלינק כאן

 
 
Saturday, January 6, 2007, 12:24AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Amir Keren לעמוד הכתבה

 

תביעה: יצרניות הסלולר הפרו פטנט בשימוש ב-Bluetooth

 
ידיעה שהובאה ב-Ynet ובמקורות מידע רבים אחרים:

נוקיה, סמסונג ופנסוניק נתבעו על הפרת פטנט בשימוש ב-Bluetooth במוצריהן. התובעת: ניסינו להגיע להסדר במשך שנתיים

logo_500 (12k image)

אוניברסיטת ושינגטון טוענת כי החברות נוקיה, סמסונג, ומצושיטה (המשווקת מוצרים תחת השם פנסוניק) הפרו פטנטים שלה בטכנולוגיית התקשורת האלחוטית Bluetooth, אשר משולבת במיליוני מוצרים של החברות, בהם מחשבים טלפונים סלולרים.

בתביעה שהוגשה נגד החברות בסוף דצמבר על ידי קרן המחקר של וושינגטון, גוף ללא כוונת רווח, נטען כי השימוש בטכנולוגיה במגוון מוצרים נעשה ללא רישוי מתאים. התביעה הוגשה עם בקשה לפיצויים בסכום לא נקוב, ובקשה לצו שיאסור על היצרניות לשווק את המוצרים המפרים.

על פי התביעה, הטכנולוגיות פותחו על ידי סטודנט באוניברסיטה והזכויות הועברו לקרן המחקר. אם הקרן תזכה בתביעה, מרבית הפיצויים יועברו לאוניברסיטה ולסטודנט שמשמש יועץ טכני בתביעה.

סטיבן ליסה, עורך הדין המייצג את הקרן טען כי התביעה הוגשה לאחר שבמשך שנתיים נעשו ניסיונות לפתור את העניין ולהגיע לפשרה, ניסיונות שנותרו ללא תגובה מצד החברות.

עם זאת, אנליסטים מעריכים כי התביעה לא תשפיע על הצרכנים. רוב אנדלר, אניליסט בחברת אנדלר מעריך כי החברות תמהרנה להגיע לפשרה. זאת בשביל לא לפגוע במכירות, ובגלל הקרבה לתערוכת CES, שם מוצגים מוצרים עתידיים.

אנדלר מעריך כי חברת Broadcom, היחידה שמחזיקה רישיון לשימוש בפטנט עשויה להרוויח מהפרשה. "כל עוד הסכסוך לא מתיישב, יכולים ב-Broadcom להגיד לחברות האחרות שניתן להטמיע Bluetooth במוצרים שלהן רק דרכה".

בנוקיה סירבו להגיב על התביעה, בסמסונג היו מוכנים רק לאשר את דבר קבלת התביעה, ולא ניתן היה להשיג תגובה ממצושיטה.

הידיעה המקורית ב-Ynet כאן

 
 
Friday, January 5, 2007, 07:39PM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Amir Keren לעמוד הכתבה

 

הנדי מחסלת מלאים של Margi-Presenter-To-Go

 
בהמשך להודעה שלי מאתמול על כרטיס ה-Spectec Video Out החדש, הודיע לי אבישי פריז, מנהל חנות הנדי, שהם מחסלים את המלאי של ה-Margi Presenter-to-go שלהם.

אלה חדשות מצוינות לכל מי שיש לו מכשיר עם כונן CF (זוכרים מה זה CompatcFlash) ומערכת הפעלה עד WM2003.

בהנדי נותנים כרגע הנחה של 200 ש"ח על המכשירים הללו: מהמחיר המקורי של 690 ש"ח, המחיר ירד ל-490 ש"ח.

כך שאם יש לכם מכשיר עם כונן CF ואתם מחפשים פתרון למצגות, אפשר להתחיל לרוץ לדיזנגוף סנטר.

 
 
Friday, January 5, 2007, 07:56AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

Logitech מציגה רמקולים ל-PDA וטלפונים סלולארים

 
חברת LOGITECH תציג בתערוכת ה-CES International המתחילה ביום שני הקרוב את ה-Logitech® X-240 speaker system, מערכת רמקולים המתאימה למכשירי PDA, MP3 וטלפונים סלולארים.

Logitech_X240 (22k image)

המערכת יכולה להתחבר ל-PC ול-MAC, אך גם כוללת עריסה עבור מכשיר IPOD, ZUNE, PDA או טלפון סלולארי, אשר מתאימה את עצמה למכשיר (לא ברור בדיוק מהי גמישות ההתאמה הזאת).

המערכת תתחיל להמכר בארה"ב באפריל ובאירופה במאי. המחיר? לא תאמינו: רק $49.99. שווה לכל נפש.

פרטים נוספים ב-MobileWhack.

 
 
Friday, January 5, 2007, 07:48AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

משרד רישום האוכלוסין בארה"ב: ספירת האוכלוסין ב-2010 שוב עם מכשירי כף-יד

 
במסיבת עיתונאים בארה"ב הודיע אחד מדוברי המשרד כי ספירה של 2010 תעשה שימוש במכשירים המיוצרים על ידי HTC, עם מערכת הפעלה WM5, תוכנה פרי פיתוח של אחד הקבלנים של המשרד, ותוכנת GPS בכדי לעזור לסופרים למצוא ולרשום כתובות.

בעזרת המיכשור הזה, המשרד צופה חיסכון של מיליארד דולר בפרויקט שעלותו הצפויה היא כ-11 מיליארד.

פרטים ב-Computerworld.

 
 
Friday, January 5, 2007, 07:40AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

הודעה קולית מקדימה בגישה לתא הקולי סלולארי

 
alana_phone (13k image)

בהתאם להנחיות משרד התקשורת כל החברות הסלולאריות כבר היום הוסיפו הודעה קולית מקדימה לפני ההפניה לתא הקולי. להזכירכם ניתוק במהלך הודעה מקדימה זו – ימנעו חיוב עבור השיחה.

 
 
Thursday, January 4, 2007, 08:37PM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Carmi לעמוד הכתבה

 

לשלוט על החשמל בבית באמצעות מחשב כף היד

 
רבים מהמשתמשים במחשבי כף היד הם חובבי גאג'טים מושבעים, תמיד אנחנו צוחקים על זה שחוץ מקפה המכשיר שברשותנו מסוגל לעשות כמעט הכול. אז למי שמעוניין יש דבר נוסף שהמכשיר שברשותנו מסוגל לעשות והוא לשלוט על החשמל בבית.

0 (8k image)

כאשר מדברים על "בית חכם" רוב האנשים דיי נרתעים מכיוון שחושבים שמדובר בעלויות שהם גדולות עלינו , במאמר זה אציין אפשרות לרכישת מערכת שכזו בעלות שהיא הרבה פחות ממה שנדמה.
כמובן שישנם רמות וסוגים שונים של מערכות לשליטה על החשמל אך המערכת שאותה אציין בכתבה זו היא הזולה מכולם (לעניות דעתי) .



 
 
Thursday, January 4, 2007, 04:29PM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Avi Ferssi [לעמוד הכתבה]

 

התחיל הרישום לרכישה של כרטיסי הוידאו של SPECTEC

 
חברת גו-מובייל שברשותי התחילה את הרישום לרכישה של כרטיסי ספקטק ליציאת וידאו. שני דגמים זמינים:

SDV-841 המתאים למכשירים בעלי כונן MiniSD ו-SD.
SDV-842 המתאים למכשירים בעלי כונן MicroSD ו-SD.

Spectec SDV-84x

שימו לב: הכרטיסים מתאימים רק למכשירים אשר עובדים עם מערכת הפעלה Windows Mobile 5. משתמשים של מערכות הפעלה Windows Mobile 2003 יקבלו פונקציונאליות מוגבלת להצגת שקופיות בלבד. משתמשים במערכות הפעלה פאלם או אחרות, לצערי זה לא מתאים לכם בשלב זה.

מחיר הכרטיסים הוא 845 ש"ח כולל מע"מ. המזמינים מהיום ועד ה-15 לינואר יקבלו 10% הנחה. המסירה של הכרטיסים תהיה סביב ה-25 לינואר.

תוכלו למצוא את כל הפרטים בעמוד המוצר.

 
 
Thursday, January 4, 2007, 11:38AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

חדשות USBid

 
קיבלנו הלילה עלון חדשות של חברת USBid.

USBid_20070104

בעלון החדשות הרבה מוצרים מעניינים בנוסף לנגן ה-MP3 לרכב שאתם רואים בתמונה.

את העלון ניתן לראות בקישור הזה.

 
 
Thursday, January 4, 2007, 10:45AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

ה-HOTSPOT הבא: המכונית

 
חברת AUTONET האמריקאית הכריזה שהיא תציג ב-CES INTERNATIONAL טכנולוגיה שתהפוך את המכונית ל-HOTSPOT נייד בכבישים. נוסעים יוכלו להתחבר ל-INTERNET, לגלוש, לקבל דואר ולהשתמש, לדוגמא, בבסיסי נתונים ציבוריים מחוברים למפות ניווט תוך כדי נסיעה.

החברה גם סגרה כנראה חוזה עם AVIS ארה"ב להתקנת הטכנולוגיה במכוניות החברה. כך אדם יוכל לבחור לקבל מכונית עם או בלי אינטרנט, וישלם לחברה סכום נוסף עבור השירות.

מחיר הקופסה יהיה סביב ה-$300, והמשתמש ישלם גם תעריף חודשי של $49.

ניתן לראות יותר פרטים באתר של Autonet Mobile. כתבה מעניינת המסבירה את הטכנולוגיה נמצאת ב-Technews World.

לדעתי, יתכן שבשביל מכוניות שכורות מדובר בפתרון מעניין, כי הוא יעקוף לנו את מחיר ה-DATA ROAMING המאוד יקר כשאנחנו נוסעים למקום שהוא לא מקום מגורינו. אבל כשאנחנו בבית וברכב שלנו, התעריף הזה הוא רצח אפילו בהשוואה לתעריפי הדור השלישי הסלולארי, ועדיף להשתמש בדור השלישי.

ובשביל שלא נהיה אגואיסטים ונחזיק PDA משולב שהוא היחידי שיכול להתחבר לדור השלישי באוטו, ונשאיר את הנוסעים שלנו ללא אינטרנט, תרשו לי להזכיר ידיעה שפרסמתי כאן באוגוסט 2005, המפנה לכתבת סקירה של חברי Arne Hess, אשר הפך את מכוניתו ל-UMTS HOTSPOT בעזרת ראוטר WIFI משולב מודם סלולארי פשוט של O2 שהוא התקין במכוניתו. הדבר עבד כמו קסם (יצא לי לבקר אותו ולנסות), והוא מאוד פשוט להרכבה ולשימוש. כך שאני מאמין שאם חברות הסלולאר היו רוצות לראות גידול בתעבורה נוסף, היו צריכות להשקיע במוצר כזה להתקנה במכוניות. יכולתי לעשות הרבה עם קו ה-UMTS שלי בזמן שאני עומד בפקקים או נוסע עם נהג אחר.

הערות כאן.

 
 
Thursday, January 4, 2007, 08:21AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

זה שעון? מצפן? משגר טילים? לא, זה ה-PDA שלכם

 
אינני יודע איך אתם אוהבים לקחת (או יותר נכון ללבוש) את הפוקט פיסי שלכם, אבל כדאי שתכירו את ה-Tune Belt Open View Armband.

tune_belt_open_view_armband_small (19k image)

מדובר בנרתיק המשולב ברצועה ליד, אשר מאפשר לנו גם לקחת את ה-PDA איתנו וגם להשאר עם הידיים פנויות.

למרות שלא ברור מהתמונה, ה-PDA לגמרי מכוסה על ידי חלון דקיק שימנע סריטות ושיפשופים. אבל, אם אתם מאלה שלא בדיוק שולטים לאן הולכות הידים שלכם בזמן שאתם נעים, כדאי להזהר שלא תשברו את המכשיר.

הנרתיק מתאים את עצמו למכשירי MP3 גדולים יותר (כמו ה-IPOD וה-ZUNE), מכשירי סמארטפון ואפילו מכשירים גדולים יותר כמו ה-MotoQ, ה-Palm Treo, או אחרים.

הסברים טיפה יותר מדויקים ניתן למצוא באתר The Unwired. וזהו אתר היצרן, שם תוכלו לקנות את המוצר ב-$19.99.

 
 
Thursday, January 4, 2007, 07:29AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

תוכנות צד שלישי וניהול מידע ה Push Mail

 
בהמשך לכתבה של אבי על ה Push Mail אני מביא כאן כמה נקודות נוספות למחשבה. אני לא יודע למה בדיוק קוראים ל Push Mail בשמו, אבל לדעתי השם הזה עושה עוול למה שה Push Mail מספק לנו. חשוב לזכור שה Push Mail לא מדבר רק על EMAIL מדובר על סנכרון מידי ותמידי של כל המידע שיושב בשרת Exchange עם מכשיר הפוקט פיסי. כאשר המידע שיושב על השרת מכיל בנוסף לדוא"ל (דואר אלקטרוני), גם אנשי קשר, פגישות ומשימות. כתבה זו תתמקד בתוכנות צד שלישי וניהול מידע אישי זה, PIM-personal information manager .


להמשך עברו לעמוד הכתבה.

 
 
Wednesday, January 3, 2007, 11:33PM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Carmi [לעמוד הכתבה]

 

סינכרון למחשב כף יד - השימוש בתוכנות צד שלישי

 
כאשר נשאלתי מה היא עמדתי לגבי השימוש בתוכנות צד שלישי בכל הנוגע לדחיפת הדואר למחשב כף היד, ניסיתי להעמיד את עצמי כמשתמש הממוצע ,אחד כמוני.. ואני בטוח שרבים כמוני אשר מתעסקים ביום יום עם נושא זה ,רואים את כל עניין העבודה מול שרת EXCHANGE כמובן מאליו וכהאופציה הנכונה היחידה לעבודה מול מחשבי כף היד בכל הקשור לדחיפת הדואר. אך במציאות לא כך הדבר ואפרט בעמוד הכתבה .

frees (36k image)

בואו נחזור אחורה , מהיכן הכל התחיל בעצם. כל הרעיון של דחיפת הדואר ונתוני הOutlook למכשיר נייד הגיע בעצם מהBlackBerry, ואם חושבים על זה היום מבלי להכנס לאיך השיטה עבדה ,כל השיטה של הBlackBerry היא בעצם תוכנה צד שלישי. למרות שהרעיון הגיע משם, על מנת להפעיל את הסינכרון בין מכשירי הBlackBerry לשרתים ארגוניים היה צורך בהתקנת תוכנת צד שלישי שהייתה מותקנת על מערכת קיימת של מייקרוסופט והתממשקה עם השרת הארגוני הקיים.



 
 
Wednesday, January 3, 2007, 03:29PM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Avi Ferssi [לעמוד הכתבה]

 

WM5Storage 1.73 - כרטיס הזיכרון פועל כ-USB Disk

 
כמה פעמים הייתם במקום מסוים, הייתם חייבים להעביר קובץ למחשב (או מהמחשב למכשיר) אבל..... אבוי, לא היה ActiveSync מותקן במחשב !!!!

ובכן, על זה חשב המפתח Igor Bozhko כשפיתח את WM5Storage: מצב בו אין תוכנת סינכרון, אין קורא כרטיסים, וצריכים שכרטיס הזיכרון יפעל כמו USB Disk במחשב.

WM5Storage (9k image)

בזמן שמפעילים את התוכנה, הכרטיס לא זמין למכשיר, רק דרך המחשב. ניתן לשתף אותו כמוגן כתיבה, או עם פתיחה מלאה לעבודה במחשב.

התוכנה למכשירי WM5 בלבד. פרטים והורדה בחינם בקישור הזה.

 
 
Wednesday, January 3, 2007, 07:12AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

סלקום וסולגוד משיקות את ה-JASJAM ואת דור 3.5

 
כפי שראיתם בידיעה של סער, החברות סולגוד וסלקום משיקות את ה-JASJAM היום ברעש גדול. חלק מהרעש הזה הוא קמפיין טלויזיוני עם סרטון של 30 שניות המציג את המכשיר החדש ואת יכולות הרשת.

השגתי את הסרטון הזה מחברינו בסולגוד, והוא מאוד מעניין. ידוע לנו שסלקום השיקה סכום נכבד בקמפיין הזה. הסרט נראה מצוין ועושה שימוש מירבי ב-30 השניות להם יש לחברה זכות להשתמש, עם הצגת המכשיר ויכולות הרשת HSDPA במהירות 1.4Mbps.

תוכלו לראות את הסרטון מהקישור הזה. גודלו של הקובץ 3MB, כך שיכול לקחת מספר שניות. ועכשיו זה להסתער על החנויות של סלקום.

 
 
Tuesday, January 2, 2007, 10:04AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

מבצע זכרונות ב-TECHCENTER

 
אבי לוי שולח לנו מבצע זכרונות במחירים נמוכים במיוחד:

TechCenter_20070102 (54k image)

שימו לב להערה שהמבצע היא עד גמר המלאי בלבד. כך שכל הקודם זוכה.

אתר החנות הוא www.techcenter.co.il. החנות נמצאת ברח' יד חרוצים 10 שב-ת"א.

 
 
Tuesday, January 2, 2007, 08:15AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

ברוך הבא לאבי פרסי

 
אני רוצה להגיד ברוך הבא לאבי פרסי ככתב רשמי של האתר מהיום.

אבי פרסי היה עד עכשיו מנהל הפורום לאינטגרציה עסקית, והראה שם ידע שלא קל לוותר עליו באתר. לשם כך החלטנו להזמין אותו שיתחיל גם לכתוב כתבות משנה ויעזור לנו בהכנת הכתבות שלנו, והתוצאה היתה מדהימה.

אז מטבע הדברים, הוא מתחיל דרך עצמאית אצלנו ומתחיל לכתוב בעצמו ותחת שמו. אני בטוח שיש לנו חומר מאוד מעניין בדרך.

אז תעזרו לי לקבל את פניו באשכול הזה של הערות.

 
 
Tuesday, January 2, 2007, 08:09AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

איך הפוקט פיסי יכול לשפר את היעילות שלנו

 
אחת הכתבות הטובות ביותר שראיתי בזמן האחרון פורסמה רק שילשום על ידי ה-MVP ההולנדי Jaap van Ekris באתר שלו Modern Nomads.

כפי שהוא תיאר את זה כשהוא שלח לי את הקישור, בפרוץ שנה חדשה אנחנו תמיד מקבלים החלטות הקשורות לאיכות החיים שלנו בשנה החדשה, ובדרך כלל היא קשורה עם להיות יעילים בעבודה בשביל להיות יותר בבית עם המשפחה. ג'אפ מראה לנו הרבה תכונות של ה-PPC שיכולות לעזור לנו בזה, ומדבר גם על סינון משימות מחוץ למשרד בשביל שנוכל להינות מהחיים שלנו בבית.

כתבה (באנגלית) פשוט מרתקת.

תוכלו למצוא אותה בקישור הזה.

ואני שואל? איך המכשירים שלכם עוזר לכם להנות יותר מחיי המשפחה? או אולי הם מפריעים? ספרו לי כאן.

 
 
Tuesday, January 2, 2007, 07:57AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

Pocket PC FAQ Wiki - עכשיו זה אמיתי

 
פרוייקט חשוב שהתחיל לפני מספר שבועות ומונהג על ידי ה-MVP האמריקאי Chris de Herrera הוא ה-Pocket PC Wiki. בעצם, זה יותר Windows Mobile Wiki, אך השם נשאר Pocket PC.

כריס הכניס לפרוייקט את כל קהילת ה-MVPs, ויצר משהו שיכול להיות התחלה של משהו טוב. ואחרי כחודש של עבודה, הוא מזניק אותו, ומזמין את כולם לבקר ואפילו לתרום.

כתובת ה-WIKI היא http://www.pocketpcfaq.com:80/wiki/tiki-index.php. נתראה שם.

 
 
Tuesday, January 2, 2007, 07:42AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

סלקום הראשונה להשיק בישראל את ה- JasJam של i-Mate

 
CelcomLogo1 (4k image)

כבר התרגלנו לכך שבבתחרות בין שתי ענקיות ה- GSM בישראל, סלקום מנצחת בעדכניות מצאי המכשירים למגזר העסקי. גם הפעם תהיה זו סלקום, שבמבצע הנחשב לאחד המהירים בתחומו, תשיק ראשונה Phone Edition - המתקדם מסוגו - JasJam מבית i-Mate, עם ממשק עברי מלא ב- ROM, מקלדת נשלפת עברית/אנגלית, תמיכה בתקשורת HSDPA (דור 3.5), יישומי משרד נייד, Push Mail, Video Conference ותמיכה ב- Roaming עולמי גם ב- GSM וגם ב- HSDPA.

Cellcom-JJ (31k image)

סלקום תלווה את ההשקה בקמפיין מתוקשר ומתוקצב (2.2 מיליון ש"ח, באמצעות משרד הפרסום גיתם) הכולל תשדירי טלויזיה ומודעות במדיה המודפסת. כבר במבט ראשון נראה שסלקום מכוונת כאן למספרים גדולים ויהיה זה הקמפיין הפרסומי הראשון בישראל בו מושק PPCPE, מהמתקדמים בעולם, בסמוך להשקתו העולמית.

סלקום - כל הכבוד !!

בהכנה: סקירת עומק מורחבת עם דגש על הלוקליזציה והערך המוסף הסלקומי.

לדף ה- i-Mate JasJam באתר סלקום הקלק/י כאן:

הערות ותגובות, כאן:

 
 
Monday, January 1, 2007, 12:26PM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Saar Avigour [לעמוד הכתבה]

 

עוד מותג בדרך לארצנו - הכרזה על ה-Airis T620

 
הערב קיבלתי הודעה על כך שחברת בנדא מגנטיק מתחילה את הייבוא של מכשיר ה-Airis T620 שבתמונה:

Airis620 (26k image)

מי זו Airis? מדובר בחברת ספרדית שהיא OEM של Mio-Tech. בעקרון, המכשירים שלהם מיוצרים על ידי Mitac, ומשווקים בכל אירופה, כדומה למה שעושה Yakumo. החברה הספרדית ידועה על בקרת איכות מצוינת ועל מוצרים שהם, איך לומר, קצת יותר מסתם OEM של חברה אחרת. הם משקיעים בעיצוב מחודש של המכשירים, בשיפור באיכות מספר חלקים לחלקים שיתאימו לחוויה שרוצים לתת למשתמשים, ולחבילת תוכנה מספקת לחוויה הזו גם כן.

מהו ה-T620? מדובר בדגם ה-PDA העליון בקו של Airis, עם תכונות מצוינות גם למכשירים הותיקים בשוק. המכשיר הזה הושק סביב חודש ספטמבר, וכונה בהרבה אתרים כאחד מה-Best Deals של אותה התקופה. הנה תקציר התכונות:


• מעבד סמסונג 2440 400Mhz
• מערכת הפעלה WINDOWS 2005.
• מסך מגע HITACHI TFT בגודל 3.5" עם טכנולוגיית ה ANTI GLARE לעבודה אופטימאלית בשמש.
• מסך התומך ב 65K צבעים רזולוציה QVGA.
• זיכרון פנימי של 128MB וזיכרון SDRAM של 64MB.
• אנטנת SIRF III מובנת התומכת ב 20 ערוצים + אפשרות התקנת אנטנה חיצונית נוספת
• חריץ הרחבה לכרטיס SD התומך גם ב SDIO. (כולל תמיכה בכרטיס MMC)
• טכנולוגיית BLUETOOTH 2.0 מובנת.
• טכנולוגיית WiFi 802.11b+g מובנת.
• רמקול עוצמתי מובנה
• נגן MEDIA Player 10 של WINDOWS לסרטים ומוסיקה ואפשרות הצגת תמונות.
• סוללות ליתיום נטענת 1200mAh
• משקל 170 גרם.
• יצרן – MITAC.
• אריזה כוללת: זרוע לרכב, שנאי חשמל, מטען לרכב, כבל USB, עט STYLUS, עברית של אירון הכולל זיהוי כתב יד.

תכונות מצוינות לכל מי שמחפש מכשיר טוב למטרת ניווט.

ומי הם בנדא מגנטיק? ובכן, מדובר בחברת יבוא גדולה, שבתחום שלנו מזוהה בעיקר עם המותג Sandisk, למרות שזהו רק אחד מהרבה מותגים אותם מייבא החברה. תוכלו לראות עוד סדרה של מוצרים אותם אנחנו מכירים טוב מאוד באתר של בנדא מגנטיק.

לדברי פול גאלנד, בכיר בחברה, "כניסה לעולם מכשירי כף היד מהווה אתגר לו התכוננו בשקט במשך חודשים רבים, וכעט החברה מוכנה ויכולה להכנס לשוק הזה בגדול, עם ראש מורם, כשמאחורינו מערך מכירות ובמיוחד מערך שירות מהטובים בתחום הזה".

לנו, באתר PocketPCFreak.com, רק נשאר לברך על כניסתו של עוד מותג טוב לעולם ה-PDA הישראלי, ולאחל הצלחה לאנשי בנדא בכניסת הדגם הזה ועוד רבים שאחריו.

 
 
Monday, January 1, 2007, 07:40AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

מבצע של סוף השנה ב-GPSNOW - רק היום

 
אלכס קייקוב, מנכ"ל GPSNOW, מודיע על מבצע של יום אחד לקראת סוף השנה:

"מבצע ייחודי ליום האחרון של השנה - 10% הנחה על כל מוצרי החנות למעט מחשבי כף יד לכל מי שמגיע לחנות ביום א' - 31/12 – החנות תהיה פתוחה באופן חריג עד 20:00 בערב."

GPSNowLogo (22k image)

שימו לב, מדובר במבצע המתקיים רק היום.

לאתר של GPSNOW.

 
 
Sunday, December 31, 2006, 08:13AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 

ה-UMPC של טטונג, או.... הדרך לגהנום מלאה בכוונות טובות

 
אחרי ההכרזה של HTC על ה-ATHENA, מתברר שב-COMPUTEX האחרונה בטייוון גם טטונג הכריזה על UMPC המבוסס על מערכת ההפעלה Windows Mobile. להלן תמונת המכשיר:

Tatung_UMPC (64k image)

תוכלו לראות את התמונה בין מוצרים אחרים של TATUNG בדו"ח הפוטוגראפי של ALTECSYS של האירוע. עדיין אין פרטים על המכשיר.

אז למה בחרתי את הכותרת הזו לידיעה? אני אחד הפרקליטים/אבנגליסטים הבולטים כאן של מערכת הפעלה Windows Mobile.... לא הייתי אמור להיות שמח אם מופיעים מכשירים מתוחכמים המשתמשים במערכת הפעלה זו?

ובכן, זה נכון, אך במידה מסוימת. כאיש מקצוע בעל ותק של 27 שנים בתחום המחשבים, אני מאמין שלמכשירים/מחשבים יש יעוד, ולמערכות הפעלה גם. לא הייתי ממליץ לאף אחד שיקנה NOTEBOOK עם מערכת הפעלה של MAINFRAME (מחשב-על), בדיוק באותה המידה שלא הייתי ממליץ לאף אחד שיקנה MAINFRAME המבוסס על WIndows XP או Vista. הפרינציפ הזה עובד גם לגבי מכשירים קטנים. הרי Windows Mobile נועדה למכשירי PDA או טלפונים חכמים, ומי שרוצה משהו שהוא גדול מזה ומסורבל מזה בתיק, משהו כמו מחשב אמיתי, לא יסתפק במגבלות של מערכת ההפעלה וירצה WINDOWS מלא. באותה המידה, מי שרוצה רק טלפון או PDA משולב, לא יסבול את הגודל של המכשיר הזה. אז בשביל מה?

כשאני חושב PDA, אני חושב טלפון, יומן, קישוריות מידית, הדלקה מידית, גודל קטן, ועוד פונקציות הקשורות למכשיר ידידותי (חבר ממש) שנמצא כל הזמן איתי, זמין מיידית בשליפה מהכיס או מהחגורה. אני יכול לוותר על קצת פונקציונאליות ב-OFFICE, ב-TERMINAL SERVICES, וביכולות של המכשיר כחלק מהמשרד שלי. כשאני חושב UMPC אני חושב מחשב, כמו NOTEBOOK, עם כוח, הרבה מקום לקבצים, יכולת להתחבר לכל רשת ארגונית, תצוגה על מקרן, ועוד, ומוכן לוותר על הדלקה מיידית, שיחות טלפון, ודברים נוספים.

תחום המכשירים הניידים וה-UMPC מאוד אפור, ועדיין לא נסגרו לגמרי הגבולות. אם מסתכלים טוב לתמונה, רואים שהמכשיר הזה מריץ את WM5 for Smartphone, אבסורד עוד יותר גדול. יש לי את ההרגשה שאולי הניסיונות המקבילות של מיקרוסופט לפתח את נושא הניידות בכל מיני סוגים של מכשירים (הרי עוד לא הגענו למכשיר האולטימטיבי) גורם לבלבול אצל יצרני חומרה שקצת פחות ממוקדים בשימוש האמיתי של המכשירים ויותר בתפיסת נתח שוק. זה גרוע, כי מי שיקנה UMPC כזה, לפחות לדעתי, יחשוב אחרי מעט זמן שגם הקונצפט של ה-UMPC מסריח וגם Windows Mobile לא שווה כלום. וזה רק כי אין התאמה בין היעוד של מערכת ההפעלה והיעוד של המכשיר.

מה דעתכם? האם אני טועה? אשמח לראות את הערותיכם כאן.

 
 
Sunday, December 31, 2006, 08:02AM לפי שעון ישראל --- נרשם על ידי Helio לעמוד הכתבה

 




Powered By Greymatter
(C) גו-מובייל בע"מ, ואליו דיאמנט. שיחזור התוכן יותר רק עם קבלת אישור בכתב מבעלי האתר.
חפש   
חפש באתר עם גוגל   
Google
Web pocketpcfreak.com
חברות התומכות באתר
Onroad
iGo Website
PocketPCNetL (5k image)
Visual CE
Pocket Gear
חפש מוצר באמזון
Search Now:
הגרלות באתר
פרסים ומעמדים
Helio Diamant and Saar Avigour are Microsoft MVPs
אתרים חברים
Pocket PC Thoughts
Pocket PC Writer Net